FAQ

Alcoholvrij?

We hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we een gevarieerd aanbod van alcoholvrije, 0,0% dranken beschikbaar hebben op onze webshop en het exacte percentage vind je altijd in de productbeschrijving.

Volgens de Europese wetgeving mogen dranken alcoholvrij worden geëtiketteerd als het alcoholgehalte niet hoger is dan 0,5%. Alle producten in het assortiment nada drinks bevatten maximaal 0,5% alcohol en het exacte percentage vind je altijd in de productomschrijving.

Alcoholvrije wijn bevat geen alcohol, waardoor de smaak en geur van de druiven beter tot hun recht komen. Het is ook een goede optie voor mensen die geen alcohol willen drinken of moeten vermijden vanwege medische redenen. Aan de andere kant, wijn met alcohol bevat alcohol en heeft daardoor een bepaalde smaak en geur die afkomstig is van de alcohol. Het is belangrijk om op te merken dat te veel alcohol drinken schadelijk kan zijn voor de gezondheid en kan bijdragen aan verschillende gezondheidsproblemen. Alcoholvrije wijn wordt gemaakt door de alcohol te verwijderen uit de gewone wijn, terwijl wijn met alcohol wordt gemaakt door druiven te fermenteren tot er alcohol ontstaat. Alcoholvrije wijn bevat meestal minder calorieën en heeft een lager alcoholgehalte dan gewone wijn.

Verzending/Levering

Zodra uw bestelling is geplaatst, beginnen we met inpakken. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL en komen binnen 1-3 werkdagen aan binnen Nederland en 2-4 dagen voor België.

Het is mogelijk om uw bestelling op te halen dit kan op het adres Spuiplein 1, 4511 AN Breskens. Kies de optie “ophalen” bij het afrekenen en we nemen contact met u op om een tijdsafspraak te maken.

Wij verzenden momenteel alleen nog naar België en Nederland. Heeft u vragen kunt u dit via onze contacten formulier doen.

Winkelwagen