Retrourbeleid Wijnvrij

 We willen dat u de beste winkelervaring bij ons heeft en daarom hanteren we een retourbeleid van 14 dagen. Meld een retour svp altijd aan per email bestellingen@wijnvrij.com of via onze contacten formulier.

 

Als het product verzonden wordt, stuur het product na goedkeuring dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van alle producten in uw bestelling, terug naar:

 

Wijnvrij

Retour product

Spuiplein 1

4511 AN Breskens

 

Zorg ervoor dat de originele verpakking onbeschadigd is bij het retourneren. Bij producten die onvolledig, beschadigd of open zijn of die andere slijtageverschijnselen vertonen zal Wijnvrij deze waardevermindering in mindering moeten brengen op het totale terug te betalen bedrag. Alleen Wijnvrij is gerechtigd de waardevermindering te bepalen.

Het retourbeleid is niet voorzien voor goederen die ook zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, zoals verzegelde goederen die niet geschikt zijn voor retournering om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en die na levering niet zijn verzegeld.

 

 

Wijnvrij zal het betaalde bedrag, binnen 30 dagen na ontvangst van het (de) geretourneerde product(en) terugbetalen. In het geval van een gedeeltelijke retourzending, vergoeden wij alleen de kosten van het geretourneerde product.

Winkelwagen